Puzzeltocht

Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Locatie: Ouderkerk

Prijswinnaars Puzzeltocht

Onze jury heeft uit de juiste inzendingen de volgende winnaar geloot: Eric en Pieta.
Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Jullie kunnen je prijs ophalen bij de Burgemeester Neetstraat 140 op maandag, dinsdag of woensdag tussen 16:00 uur en 17:00 uur.

Tussen 10:00 en 16:00 uur organiseren we een puzzeltocht in het dorp. Het startpunt is bij de muziektent in het plantsoen. Volg hiervandaan de route op de plattegrond. Op verschillende plekken langs de route kun je een letter plus een cijfer vinden, deze kun je invullen op op het invulformulier. Na het invullen van de letters ontstaat een slagzin, daarnaast vul je de som van alle getallen in. Je kunt de oplossing van de puzzeltocht op 27 april de hele dag inleveren via deze website, de letters en cijfers hangen vanaf 10:00 uur tot16:00 uur in het dorp op. Klik hier om je antwoorden in te leveren.

Start: Plantsoen.
Vervolgens: Rechtsaf, Burgemeester Neetstraat, Burgemeester van Waningstraat, Julianastraat, Graaf Hendrik van Nassaustraat, Dekkerstraat, De Boezem, Polderparkje, Burgemeester de Zeeuwlaan, Sportlaan, Kerkweg, Rozenlaan,Wilgenhof, Hulsthof, Het Sandtpad, Dorpsstraat, Kalverstraat.
Eindpunt: Plantsoen

Let op! Het stuk route tussen het Sandtpad en de Dorpsstraat is helaas niet toegankelijk met een rolstoel en lastig met een kinderwagen vanwege de trap naar de Dorpsstraat. Je kunt eventueel via de Kalverstraat omhoog en dan de route oppakken bij de trap aan de linkerkant van de Dorpsstraat net voorbij het veer.

Onder de juiste inzendingen verloten we diverse leuke prijzen! We wensen je alvast veel puzzel- en wandelplezier!

We willen iedereen vragen om zich aan de dan geldende maatregelen rondom corona te houden en aan de gepaste afstand en groepsgrootte te houden.