Lawaaioptocht

Tijd: 08:30 uur
Locatie: In je eigen straat en digitaal

Prijswinnaars Lawaaioptocht 2021:

We hebben met veel plezier gekeken naar jullie filmpjes, en we hebben sommigen van jullie zelfs in het echt zien rijden door het dorp op Koningsdag.
Onze jury heeft alle inzendingen bekeken en de volgende drie circusartiesten hebben een prijs gewonnen:
Meeste lawaai: Jordi Kooij
Originaliteit: Quinten en Vince den Braber
Derde prijs: Evi en Owen van der Kooij

De prijswinnaars kunnen hun prijs ophalen bij de Burgemeester Neetstraat 140 op maandag, dinsdag of woensdag tussen 16:00 uur en 17:00 uur.

Iedereen bedankt voor het meedoen en we hopen volgend jaar weer samen een lawaaioptocht in het dorp te mogen organiseren!

Voor velen is dit van oudsher een leuke herinnering van het begin van Koningsdag in Ouderkerk: De lawaaioptocht! We vragen alle kinderen in Ouderkerk om op Koningsdag om 08:30 uur door hun buurt te rijden met een versierde fiets, skelter etc. om de buurt wakker te maken!

Thema

Het thema van de lawaaioptocht is Circus. Voor het voertuig wat het mooist versierd is hebben we een leuke prijs. De winnaars worden op Koningsdag op de website en onze Facebookpagina bekend gemaakt.
Na de bekendmaking nemen we contact op met de winnaars.

Digitaal en in je straat

Om ook dit jaar het gevoel van een échte lawaaioptocht te krijgen maken we ook een mooi filmpje waarin we alle deelnemers achter elkaar plakken.

Wat moet je doen om mee te doen met de digitale lawaaioptocht?

Omdat je je fiets of skelter natuurlijk al van tevoren versierd hebt vragen we je om uiterlijk 26 april 16:00 uur een filmpje waarop je met je versierde fiets, skelter of iets anders met veel lawaai alvast tijdens een proefritje door je straat rijdt te mailen naar info@oranjecomiteouderkerk.nl. Wij zorgen dan dat het filmpje op Koningsdag om 08:30 uur online staat op onze website en Facebookpagina!

Tips voor het filmpje

-Rijd van links naar rechts door het beeld.
-Film je met je telefoon? Zorg dat je met liggend beeld filmt!
-Zet je naam in de mail met het filmpje, anders weten we niet hoe de winnaar heet.