Programma Dodenherdenking

#Herdenkingssteentjes-actie.

Er zal dit jaar geen publieke herdenking op Plantsoen de Maenstand plaatsvinden.
Uiteraard willen we dit jaar wel weer stilstaan bij Dodenherdenking. Om samen stil te staan bij Dodenherdenking nodigen we iedereen uit om deel te nemen aan de #Herdenkingssteentjes-actie. Iedereen kan een eigen kiezelsteentje beschilderen of van zijn/haar naam voorzien waardoor het een #Herdenkingssteentje wordt.

De #Herdenkingssteentjes kunnen van 27 april t/m 3 mei ingeleverd worden bij diverse inleverpunten in Ouderkerk. Op 4 mei zullen de steentjes door ons bij elkaar gelegd worden bij het monument in het plantsoen.

De #Herdenkingssteentjes-actie wordt georganiseerd in samenwerking met Scouting
Christiaan de Wet.

Compilatie Dodenherdenking

Op 4 mei kun je vanaf ca. 19:30 uur een impressie zien van de alternatieve Dodenherdenking in Ouderkerk. In samenwerking met de gemeente Krimpenerwaard willen we hierbij in aangepaste vorm stilstaan. O.a. in deze impressie: Vlag halfstok hijsen, kranslegging bij het monument, het resultaat van de #Herdenkingssteentjes en diverse sprekers.
Vanaf ca.19:30 uur te zien op onze website en Facebookpagina.

Vlag halfstok

We willen iedereen vragen vanaf 18:00 uur tot zonsondergang de vlag halfstok te
hijsen.

Inleverlocaties #Herdenkingssteentjes

Je kunt je #Herdenkingssteentje inleveren op de volgende locaties:
-Burgemeester Neetstraat 140
-Julianastraat 18
-Kerkweg 132
Bij deze adressen staat een witte bak in de tuin die je kunt herkennen aan ons logo en het logo van Scouting Christiaan de Wet, je kunt je steentje in deze bak achterlaten.