Dodenherdenking

#HERDENKINGSSTEENTJES

Draag je eigen steentje bij aan Dodenherdenking!
Iedereen kan een eigen kiezelsteentje beschilderen of van zijn/haar naam voorzien waardoor het een #Herdenkingssteentje wordt. De #Herdenkingssteentjes kunnen van 27 april t/m 2 mei in bakken worden gedaan die op onderstaande plaatsen staan:

• Drogisterij Ceelen
  • Julianastraat 18
  • Rozenlaan 9
  • Kerkweg 132
  • Nieuwlandsekade 27

We brengen de steentjes bijeen bij het monument in het plantsoen waar we ze in een vorm worden gelegd. Bijvoorbeeld de Nederlandse vlag, een bloem of de vrijheidsfakkel. Kijk op 4 mei rond 19:30 uur op deze website voor het resultaat!

Dus zoek je mooiste (kiezel)steentje in of om je huis en lever hem bij een van de inleverpunten in!

#Herdenkingssteentjes is een initiatief van Scouting Nederland

Compilatie Dodenherdenking in Ouderkerk

Op 4 mei vind je hier vanaf ca. 19:30 uur een compilatie van Dodenherdenking 2020 in Ouderkerk.

Onder andere in deze korte impressie:

• Halfstok hijsen van de vlag in Plantsoen de Maenstand
  • Kranslegging bij het Monument in Plantsoen de Maenstand
  • Resultaat van de #Herdenkingssteentjes-actie

Let op!
In verband met de geldende maatregelen willen we iedereen met klem verzoeken niet naar het plantsoen te komen om bij Dodenherdenking aanwezig te zijn!